Искам да попитам ако някой може да помогне , значи не духа изобщо явно перката не се варти, като сам в движение духва леко топло и след малко изписва "Air condition is faulty , please contact workshop" ходих на маистор - казва мотора на вентилатора най-вероятно... вътре в купето бил иска да ми сваля цялото табло долу.... и аз си запалих колата и си тръгнах. доколкото чета из форума оставам с впечатление че е някаде отвън до чистачките?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с парното
Collapse
X
-
Не бързай да сваляш таблото.Отпред между чистачките има един капак.Развиваш 4-те болтчета и провери 30А бушон.Най в дясно мисля, че беше по спомени като стоиш срещу колата.И да изглежда здрав все пак пробвай да го смениш.И аз имах същия проблем.При мен бушона бе леко нагорял.Чак като се загледах видях леко разтопената пластмаса около крачетата и го смених и от тогава да не казвам голяма дума няма този проблем.
Comment
-
Първоначално публикувано от mitkomeg Покажи съобщениеНе бързай да сваляш таблото.Отпред между чистачките има един капак.Развиваш 4-те болтчета и провери 30А бушон.Най в дясно мисля, че беше по спомени като стоиш срещу колата.И да изглежда здрав все пак пробвай да го смениш.И аз имах същия проблем.При мен бушона бе леко нагорял.Чак като се загледах видях леко разтопената пластмаса около крачетата и го смених и от тогава да не казвам голяма дума няма този проблем.
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеДо вентилатора се стига откъм двигателния отсек. Таблото не трябва да се сваля. Релето е до предпазителя.
Comment
-
Първоначално публикувано от Borislav123 Покажи съобщениеок мерси ще опитам да сменя и това реле с ново да проверя има ли ефект но сякаш намирисва на бакелит като се раздвижи въздуха докато съм в движение докато сам в движение.
Ако започне да мирише на изгоряло или изгори 60 - амперовият предпазител, се ориентирай към смяната на мотора.Last edited by ecotronic; d.m.y г., 16:39.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеЩом има съмнения, че е изгорял мотора, не се занимавай да търсиш ново реле, а извади старото и имитирай контакта, който комутира захранватето на вентилатора му с един проводник, като дадеш накъсо изводи 30 и 87:
Ако започне да мирише на изгоряло или изгори 60 - амперовият предпазител, се ориентирай към смяната на мотора.най-краиното от страната на волана или от другата страна ако сам сиг кое е мога да пробвам
Comment
Comment